Trainingscentrum

De Regenboog

Oefengroep

Telefoon: 0629492293

E-mail: regenboogtrainingen@gmail.com

De Oefengroep is ideaal voor mensen die zich nog onzeker voelen in het toepassen van het model (de vier stappen van Marshall Rosenberg). Door middel van oefeningen wordt dit, op een speelse manier eigen gemaakt. Lastige situaties kunnen in de oefeningen uitgeprobeerd worden.
De Oefengroep is een minitraining waarin Anke, als trainer, de oefeningen aanbiedt. Dit verschilt met de Oefencircel omdat er in die oefensituatie iedereen een gelijkwaardige inbreng heeft en gezamenlijk naar een casus gekeken wordt.

Via oefeningen worden de vier stappen van Marshall Rosenberg geoefend. Per avond worden er andere oefeningen aangeboden om zo diversiteit te creëren en de mogelijkheid te geven om alle vier de stappen goed onder de knie te krijgen.
In overleg met de groep kan ook het werkboek van Lucy Leu doorgewerkt worden, waarbij iedere avond één hoofdstuk behandeld wordt (aanschaf van dit werkboek gewenst).

Om de continuïteit te waarborgen en de leerstof optimaal eigen te maken, is het wenselijk om je voor een langere tijd aan de Oefengroep te verbinden.

Voor data en kosten zie de agenda.

 


 

Contact: