Trainingscentrum

De Regenboog

Oefencirkel

Telefoon: 0629492293

E-mail: regenboogtrainingen@gmail.com

 

Het je eigen maken van Verbindend Communiceren lijkt op het leren van een nieuwe taal, oefenen is daarbij essentieel. En dat kan in iedere situatie. Toch kom je er soms niet uit en zou je willen dat iemand je even een stapje verder helpt. Dat iemand je even het geleerde in herinnering brengt. Of dat je vragen kan stellen over de toepassing van het model in een bepaalde situatie.  

Als dat is wat je zou willen, geef je dan op voor een Oefencirkel. Je kunt een casus inbrengen en meedenken over die van anderen. Je hoort van de deelnemers hoe zij dingen hebben aangepakt.  Samen ontdekken we (nieuwe) manieren om verbindend te communiceren.

Je hoeft je niet vast te leggen en kunt dus per keer beslissen of je mee wilt doen. Wel is opgave vooraf nodig, omdat de ruimte beperkt is. 

De avonden worden faciliteerd door Anke en vinden plaats op de Kanonsdijk 7 in Groenekan. Er zijn geen kosten aan verbonden en een donatie is welkom voor het opleiden van mensen die dat niet kunnen betalen en toch graag willen leren verbindend te communiceren.
Informatie: www.transformi.org.
Voor data en kosten zie agenda.
 

Contact: