Trainingscentrum

De Regenboog

Vitale Communicatie

Telefoon: 0629492293

E-mail: regenboogtrainingen@gmail.com

Energie door Verbindend Communiceren

Onze perceptie kan begrensd worden door oude patronen van waarnemen. Waar liggen jouw voorkeuren? Zijn je gewoonten behulpzaam of belemmerend bij waarnemen zonder oordeel?

In deze workshop, in samenwerking met Simone Rosier, werken we vanuit verschillende invalshoeken; ademhaling, ritme, beweging, klank en beeld. Dit kan bijdragen aan bewustwording van jouw stijl van waarnemen en kennis overdragen. Misschien raak je geïnspireerd om er iets nieuws aan toe te voegen?

We maken een innerlijke reis naar eenheid en het overwinnen van afgescheiden zijn: een beweging van binnen naar buiten. Energizers in het oefenen van verbindend communiceren kunnen ontspannend werken en het proces ondersteunen en verdiepen.

Het is een dag om meer bewustzijn te krijgen op waarnemen, gevoelens, behoeften en al spelend leren. Mocht je zelf trainingen geven dan krijg je vele oefeningen mee om met anderen te werken.

Voor wie?
Onze voorkeur gaat uit naar mensen, die bekend zijn met het model van geweldloze communicatie van Marshall Rosenberg en minimaal een basis training gevolgd hebben of op een andere manier zich verdiept hebben in deze materie.

Voor meer informatie zie agenda of neem contact op met Anke of Simone. Voor informatie over de cotrainster Simone Rosier zie www.groepswijs.nl

 

Contact: