Trainingscentrum

De Regenboog

Verbindend Communiceren met kinderen

voor ouders en verzorgers

Telefoon: 0629492293

E-mail: regenboogtrainingen@gmail.com

 

Geef ik mijn kind wel wat het echt nodig heeft? En hoe weet ik dat? Wat houdt mijn kind werkelijk bezig? En hoe kom ik daar achter? Hoe kunnen we zonder ruzie afstemmen over wat mij en mijn kind bezighoudt?

Als ouder of verzorger is een goede band met je kind belangrijk. Weten en laten weten wat er leeft in je kind maakt dat hij zich gehoord en gezien voelt. Waardoor zij of hij werkelijk bereid is te luisteren naar wat je zegt. En dat geeft een atmosfeer van vrijheid in verbondenheid, met respect voor elkaars verschillen.

In deze dagworkshop staat de verbinding tussen jezelf en het kind waarvoor je zorgt centraal. Je leert hoe je ‘Oostindisch dove’ kinderen weer kunt bereiken, wat ‘brutale’ kinderen werkelijk willen zeggen, en hoe je zelf kunt luisteren voorbij oordelen, adviezen en interpretaties. Ook tijd, aandacht en respect voor jezelf (en je partner) komen aan bod.

Aan het eind van de dag…….

heb je gereedschap waarmee je je kind effectief kan leren praten
kun je je kind helpen om conflicten verbaal te voorkomen en op te lossen
kun je je kind helpen om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn woorden
heb je handvatten om een stap te zetten richting leven in harmonie met jezelf, je kind(eren) en partner, met respect voor ieders eigenheid.
 
Voor meer informatie en aanmelden regenboogtrainingen@gmail.com.

 

 

Contact: