Trainingscentrum

De Regenboog

Comcafé

Telefoon: 0629492293

E-mail: regenboogtrainingen@gmail.com

Verbindend communiceren in Groenekan

 

Een keer in de veertien dagen op dinsdag van 10.00-12.00 inlooptijd 9.30-10.00 (voor de data zie agenda) kun je kennis maken met het Comcafé. We praten over een vooraf bekend gemaakt onderwerp. Wat betekent dit voor je, een bekend thema, is het spannend, beangstigend, word je er blij van of……..  

Anke wil graag samen met jou op ontdekkingsreis om te ervaren welke behoefte vervuld wordt en welke niet. Er wordt gepraat in een structuur van 4 rondes waarvan  2 rondes met “praatstok” (waarbij alleen degene praat met de stok in handen), 1 ronde zonder en de laatste ronde met ‘praatstok” om het af te sluiten. Het voordeel van de praatstok is dat iedereen de ruimte heeft om te delen met anderen wat graag gedeeld wil worden.

 

Al vanaf het begin van het Comcafé Bilthoven, gestart door Jan van Koert (internationaal gecertificeerde trainer Geweldloze Communicatie) is Anke daar een vaste gast. Na vele trainingen in Geweldloze Communicatie* is het nu tijd om het stokje over te nemen en op een verbindende manier met elkaar visies, gevoelens en wat we graag willen, uit te wisselen. Daarmee wordt er meer diepgang en contact te ervaren..Het kan een aanzet zijn tot meer inzicht in jezelf en de ander en daardoor vrede in jezelf en je omgeving.

 

Het Comcafé is in een nieuwe locatie in de verdieping op de Camping Tussen Hemel en Aarde, Kanonsdijk 7 in Groenekan. (De dijk loopt tussen Fort Ruigenhoek en de Gageldijk) info zie www.tussenhemelenaarde.info. Het is een unieke ruimte uitkijkend over de weilanden gebruik makend van de gastvrijheid van de camping. 

 

Het is gratis en eventueel een vrijwillige bijdrage voor de stichting Transformi (info zie www.transformi.org en www.badilisha.org), wel graag opgeven door een mail naar Anke of bel even.

Contact: